Azerbaijan Reizen
Home > > Reizen naar Azerbaijan > Vliegtickets naar Baku

Reizen vliegtickets azerbaijan en Baku

  • Vliegtickets en last minutes: naar Baku en Azerbeidjaan vind je in België online bij de grote vluchten tickets agentschappen Joker, Connections en Airstop. De prijzen van luchten naar Baku met kleinere agentschappen kun je online vergelijken bij Kelkoo. Door de goede contacten tussen Turkije en Azerbaijan zijn er vele vluchten met Turkish airlines en kan het wellicht een optie zijn te proberen een goedkope chartervlucht te nemen en vandaar verder te vliegen naar Azerbaijan.
  • azerbaijan reizenBudget vlucht tip: Eric Delaet (zie zijn Azerbaijan travel info) stuurde me volgende interessante budget tip om in Azerbaijan te geraken, waarvoor dank: "Via Ryan Air ging ik van Frankfurt Hahn naar Riga. Dat kan vanaf een goeie 40 euro. Het nadeel: Frankfurt Hahn is ver (300 km) en een goeie 3,5 uur rijden. Een GPS heb je nodig, anders moet je via Keulen en dat is een heel pak om. Maar goed, vlucht was perfect op tijd, en vanaf Riga Airport geraak je heel makkelijk met de bus voor 0,30 euro in het centrum. De volgende dag kan je dan met Air Baltic vertrekken naar Tblissi of Baku (prijs voor een enkel ticket: 42 Lats of 60 euro).
    De vlucht is 's avonds (speelt niet zo'n rol, je geraakt nog makkelijk met de bus op tijd op de luchthaven), en de vlucht met Air Baltic was heel goed, je krijgt zelfs avondeten. Ik zou de vlucht, alhoewel de prijs zo laag was, zeker niet als een low-budget flight bestempelen.
    De terugweg is wat minder leuk: om 04u.45 uit Baku vertrekken, ik was al om 00.30 op de luchthaven dus : lang wachten. Gelukkig ontmoette ik daar nog wat mensen zodat ik nog een praatje kon maken. Je komt om 06.30 ofzoiets aan in Riga, en dan rijden de eerste bussen naar het centrum al !
    Kortom, de route is zeer goed te doen, qua prijs onklopbaar (200 euro als je op tijd alles goed uitzoekt), als ik nog eens terug wil naar de caucasus (misschien in 't voorjaar Georgie, en dan verder door naar Sheki), dan kies ik zeker terug voor deze route.
    nub, telefoon 47-94-88, 40.000M voor single met ventilator, WC en douche, op bovenste verdieping water met horten en stoten; ze proberen je eerst een duurdere dubbele kamer van 60.000M te verkopen met airco; kamers redelijk proper, wel nogal vochtig zodat er een beetje kleine diertjes zitten. (september 2006)"